V65-tips till Halmstad 28 februari


V65-tips till Halmstad 28 februari

Spiken

9 Connery (V65-1) var kanske inte som bäst senast i ett tufft lopp på V75 men har varit klart fin gångerna före det. Ikväll möter han inget motstånd som skrämmer, speciellt då främste konkurrenten 2 Avalon Spider inte har startat sedan i augusti förra året. Det kan bli lite körning mellan just Avalon Spider och 8 Ailanthe vilket gynnar min spik ordentligt. Annars är Connery så bra att han bara ska vinna det här från dödens.
Han gjorde det bra senast men Joakim tyckte inte att det vara samma tryck i honom som gångerna före. Nu har han dock känts klart bra i jobben efteråt och han har ett passande utgångsläge. Han kliver ner en klass nu och det är klart att han måste ha en bra chans, säger Mikael Fagerberg.

V65-tips till Halmstad 28 februari

Låset

I den femte avdelningen får vi åter se 4 Glen Kronos på banan. Att han normalt bara vinner ett sådant här lopp är det inget snack om men han har varit ifrån i över ett år och kan behöva loppet i kroppen. Man ska dock tänka på att han har svarat för ett rejält kvallopp inför den här uppgiften och han kan absolut vinna. Jag vill dock gardera med 9 Strong Boy D.E. som också kan en hel del i sina ljusa stunder. Han har ett intressant smygläge här och är speedig med rätt resa. Med denna duo känner jag mig säker.
– Det är en mycket fin häst som har jobbat klart bra inför det här loppet. Han var inne på Jägersro i förra veckan och gick 1.17 under slutvarvet med en 1.14-repa den sista biten. Han är allra bäst med en smygresa och därför passar utgångsläget mycket bra den här gången. Det är bra hästar emot men han är bra själv och ska räknas tidigt, säger Mikael Fagerberg.

V65-tips till Halmstad 28 februari

Intervjun

8 Flip a Coin (V65-6) var fin senast vid segern men kommer vara betydligt bättre nu med tanke på att han har ett lopp i kroppen. Han har dessutom känts fin i jobben. Nu har han ett tråkigt utgångsläge men det är lång distans så det gör inte så mycket då. Om banan tillåter kommer det dessutom bli barfota runt om och det blir ytterligare en växel på honom. Som jag ser det är Nanok Djuhm värst emot och Flip a Coin ska räknas med chans, säger Mikael Fagerberg.

 

Systemet

V65-1: 9 Connery (2-1)
V65-2: 1,4,6,9,11 (3-8)
V65-3: 1,2,8 (7-6)
V65-4: 1,4,9 (5-3)
V65-5: 4,9 (6-1)
V65-6: 4,5,6,8,11 (1-10)

540 rader/kronor