V64-tips Eskilstuna 8 juli


Spikarna:

3 Standout (V64-3) Han har fått ett bra utgångsläge och ser ut att kunna köra sig till tidig ledning här. Senast han gick i ledning galopperade han i sista kurvan med allt sparat och när han sedan ställde sig gick han mycket fort fram till andraplatsen. Senast kunde han inte röra Julle som ser ut att vara en framtida kulltopp så det var inget att skämmas över. Men avslutningen var stark och formen ser ut att sitta där. Jag tror det är spets och slut.

2 Opitergium (V64-6) Imponerade storligen senast då han vann med flera längder trots att han mötte årgångstoppen. Den här hästen är något alldeles extra och ”Ludde” har själv sagt att han tror det här kan vara en framtida Prix d’Amerique vinnare. Här har han fått spår invändigt om värsta konkurrenten Disco A.E och jag tror han kommer före i starten och kan sedan köra sig till ledning. Är han som han ska så går han inte att slå därifrån. En stark spik!

V64-tips Eskilstuna 8 juli

Låset:

3 Ybanos och 8 Going for Gold Zaz (V64-5) Ybanos är ett yrväder som man absolut inte kan lita på. Men när han är bra då är han riktigt bra. Här har han spetsläge och nu är det barfota runt om. Har han en bra dag blir han svår att nå för de övriga. 8 Going for Gold Zaz är en klasshäst som har styrkan som sitt främsta vapen och härifrån kan det bli vingel men han är bra nog att kunna vinna från utvändigt om ledaren. De här två känns klassen högre än övriga och det känns som ett starkt lås.

Streckvärda:

6 Zlatan Blou (V64-1) Det ar några år sedan han visade den där riktiga formen men senast tycker jag han såg fin ut. Efter att ha smugit i tredje invändigt fick han lucka i slutet av upploppet och sköt till bra. Det såg ut att finnas sparade krafter och det var bra hästar han var ute mot då. (Haraldinho vann). Nu möter han ett formlöst gäng och kommer han ner i banan tror jag han kan spurta ner samtliga.

3 Monte Major (V64-4) Han har varit borta en tid och gör här årsdebut men rapporterna är positiva och han ska för första gången provas barfota runt om. Kapaciteten finns där och eftersom man väljer att prova barfota redan i första starten har man säkert förhoppningar om en bra placering. Han har ett bra läge och får han ett bra lopp så borde han kunna göra upp om segern.

 

V64-Systemet:

V64-1: 1,2,3,4,6,11 (10,8)
V64-2: 5,6,8,12,14 (11,2)
V64-3: 3 Standout (4,9)
V64-4: 1,3,4,8,10,12,14,15 (5,2)
V64-5: 3,8 (2,5)
V64-6: 2 Opitergium (4,5)

480 rader/kronor