V64-tips Örebro 25 oktober


V64-tips Örebro 25 oktober

 

Spiken:

2 Tyko Marje (V64-6) var fin vid spetssegern senast och även om han möter tuffare hästar den här gången så tror vi han leder hela vägen.
Han vann enkelt från ledningen senast och har fått ett bra läge igen här. Han är snabb ut och jag laddar för ledningen och tanken är att stanna där hela vägen. Jag tycker att han är min bästa chans, säger Magnus Jakobsson.

V64-tips Örebro 25 oktober

Sparlopp:

2 Västerbo Fantast (V64-2) har bara tagit två segrar ännu i år men står mycket bra inne i loppet och möter sex treåringar som inte har vunnit i år. Han gjorde ett bra lopp som fyra i kriteriekvalet för tre starter sedan och var sedan sexa från tredje utvändigt i Kriterium Consolation. Han kördes till ledningen men galopperade efter 500 i V75 senast. Han är hästen i loppet och given tipsetta.
Han galopperade utan anledning på Åby senast men vi har kollat upp honom utan att hitta något fel. Han har bra form och ett bra läge men jag har svårt att bedöma motståndet. Han går barfota bak igen, säger Leif Witasp.
Vi litar dock inte helt på Västerbo Fantast och dubblar med ett roligt speldrag. 7 Heart Lini är mycket vass från start och vi tror att hon kan dirigera hem det från spets om favoriten kommer bort. Hon tog spets men släppte och följde med bra som fyra på Solvalla näst senast och senast fick hon chansen sent efter ett invändigt lopp.

2 Explosive Zon (V64-3) höll spets från innerspår bakom bilen och vann säkert från ledningen för fem starter sedan. Han tog ledningen på Åmål för tre starter sedan och vann säkert. Senast fick han rygg ledaren och tappade något när ledaren tröttnade men han fullföljde bra som tvåa. Han har fått stå över en start därefter men formen ska vara bra och vi tror att Björn Goop siktar på att leda hela vägen.
Han var struken senast men det var en ren försiktighetsåtgärd för vi hade två ston som var dåliga i lopp dagen innan. Han har tränat som vanligt och allt är normalt. Spår två är bra och han kan öppna bra, säger Gun Ohlzon.
7 Almar har sämre läge bakom bilen men är ett givet garderingsbud. Han gör kanske sina bästa lopp från ledningen men kan duga även bakifrån. Han visade 12 sista 800 vid segern från fjärde utvändigt senast.
Allt är bra med honom och han har känts fin efter senaste starten. Om han är lika bra bakifrån? Jo det är han väl men han kämpar kanske inte fullt ut när han blir lite ensam. Han har annars bra kapacitet för klassen tycker jag, säger Magnus Jakobsson.

V64-systemet:

V64-1: 2,7,8 (1-4)

V64-2: 2,7 (8-3)

V64-3: 2,7 (3-1)

V64-4: 1,4,5,8,10,12,15 (6-3)

V64-5: 2,4,5,6,7,10,12 (11-9)

V64-6: 2 Tyko Marje (10-4)

 

588 rader/kronor

 

För fullständig ranking, flera intervjuer och analyser se veckans nummer av V75Guiden.