V64-tips Eskilstuna 5 april


V64-tips Eskilstuna 5 april

Spiken:

4 Shadow Woodland (V64-1) gynnas av strykningen på 2 Västerbo Loveboat och får nu utrymme för att kunna öppna snabbt. Det rör sig om årsdebut men Reijo Liljendahl har alltid hästarna i ordning när de kommer ut och även Shadow Woodland kommer att vara bra direkt. Kommer han till spets så förlorar han knappast över kort distans trots dugligt motstånd. Känslan är att han kan svara ut Charrua Forlan men det är inte helt säkert att han kommer förbi Underpaid Hanover. Men vid ett sådant scenario kan han släppa fram Charrua Forlan i dödens och fortfarande få en bra position. Många kommer att ta tre streck i det här loppet men jag tar ställning och spikar Shadow Woodland!

V64-tips Eskilstuna 5 april

Låsen:

3 Winner Journey (V64-4) kommer med tre raka segrar och är befogad favorit. Han har inte varit tom vid segrarna och kommer han till ledningen blir han svår att besegra. 2 Pampalo är dock nedstruken till innerspår och Magnus Jakobsson brukar inte vilja släppa ledningen. Med lopp i kroppen bör formen vara uppåt. Även 6 Alex Ås har lite spetschans och det är inte alls någon tokig häst. Han har inte startat på ett tag men kommer säkert vara i fin författning och dessa tre känns som ett starkt lås.

2 Tarragona Ås (V64-5) lär ta hand om spets nu när hon är nedstruken till innerspår och över kort distans blir hon inte enkel att besegra i front. Hon har visat form en längre tid och står på tur för seger. Jag dubblar med 9 Obi Degato som kanske inte tar i så det knakar sista biten men har ett passande smygläge här och jag inbillar mig att han trivs bäst med rygglopp över kort distans. En rolig och en trolig!

Dragen:

5 Think Twice (V64-2) räds ingen i fältet när vi pratar kapacitet. Hon är nämligen väldigt fartfylld men också knepig och det finns risk att hon är borta direkt. Får hon glida med i ryggar och speeda till slut har vi svårt att se någon stå emot.

1 Snow Flake Goj (V64-6) är ojämn men har hög kapacitet och kan öppna bra från start. Hon kan få rygg ledaren härifrån och med lucka till slut blir hon farlig. 9 Fuzz är även han intressant. Han verkar trivas på Eskilstuna där han gjort sina bästa lopp och avslutat starkt i flera starter. Med tempo fäller han många.

V64-förslag:

Avd1: 4 Shadow Woodland (6-1)
Avd2: 1,3,4,5 (6-2)
Avd3: 1,3,6,9,10 (4-5)
Avd4: 2,3,6 (14-11)
Avd5: 2,9 (7-4)
Avd6: 1,7,8,9 (5-6)

480 rader/kronor

V6 – enbart på sex rätt