#16 Varvet Runt med Niclas Andersson

"Journalisten Niclas Andersson var vd på Kanal75 under 14 år. Som utåt ansvarig för ständigt debatterade tv-sändningar fick han utstå massvis av kritik under den tiden, och när det var som värst sågs han till och med som ett hot mot svensk travsport.

För drygt två år sedan fick han lämna sin post, och nu kan han nyktert blicka tillbaka på bra och dåliga saker han upplevde under perioden i Hästsportens Hus. Och rent allmänt ge ett utanförperspektiv på travsporten...
Och var det egentligen så smart och rätt att såga Vicoria-dagen i tidningen som sponsrade spektaklet där i journalistkarriärens begynnelse?"

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Guidens besökare

Racer Bourbon

1 kommentar

Ubbe nilsson: Mycket underskattad avelshingst i Sverige.

Artikelkommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206