V64-tips Åby 23 mars


V64-tips Åby 23 mars

Spikarna:

3 Hall of Fashion (V64-1) har hävdat sig bra i hård omgivning senaste tiden och vann Klass II-finalen från ledningen näst senast. Han är snabb från start och i ledningen har han aldrig förlorat och det är också där han har tagit alla åtta segrar. Senast blev det galopp men femåringen var starkt gåendes i tredjespår och felfri hade han varit segerfarlig. Galoppen senast oroar men felfri tror jag att han har bra chans.

4 Valentino Strix (V64-6) var lite tam bakom Baron Gift senast men har fått en träningsperiod efter det och jag tror att han kommer tillbaka i full form. Från ett bra läge mot enklare motstånd än på sistone ser det ut som en lämplig uppgift. Kör kusken offensivt är det bra spetschans. Spik!

V64-tips Åby 23 mars

Låset:

2 Trecciadoro Rex (V64-4) var lite seg senast men nu låter det bra från stallet och jag tror att hon kommer före värsta hotet från start.
Hon var seg senast men hade stått över jobb inför det och nu har hon tränat på ordentligt. Jag tycker att hon är riktigt bra och i sommar kommer hon att springa fort. Det blir första barfota runt om hos mig, säger Veijo Heiskanen.
4 Making Love gick bra över distansen efter galopp på Solvalla via 12,4 sista 1200 för fyra starter sedan. Senast tog man emot Aron Palema i ledningen och fick nöja sig med fjärdeplatsen efter ha fått press under slutvarvet.
Han fick gå ganska tufft senast men det kan ha varit nyttigt då vi tror han kommer utvecklas bra framöver och han hade fått ganska enkla lopp innan. Han gick väldigt bra efter galoppen på Solvalla och hade vunnit utan galoppen. Det var enda gången han gått med jänkarvagn. Det är möjligt att Robert sätter på den till den här starten. Barfota igen, säger Kevin Svedlund.

Intervjuer:

6 Donato E. (V64-1) är fältets bästa häst och har ett imponerande segerfacit med elva segrar på 19 starter. Det kan dock saknas lite till formen efter vila.
Han har tränat på hela vintern och har känts jättefin hela tiden. Han har även fått ett banjobb men banan var inte så bra den dagen så vi körde inte så fort. Bland de tre-fyra främsta är han nog men det kan saknas lite tempo för att han ska vinna. Vi kör barfota runt om och med vanlig vagn, säger Ulf Stenströmer.

10 Vice President (V64-1) var bra i debuten för Veijo för tre starter sedan när sjuåringen tillsammans med Kaj Widell i vagnen kontrollerade loppet från utvändigt ledaren och höll undan på bra vis.
Han var jättefin efter vila senast och bör gå framåt rejält med loppet. Distansen är ett plus och jag tror att han gör ett bra lopp nu. Det är en häst jag gillar och det blir inga ändringar, säger Veijo Heiskanen.

6 Thithi Erica (V64-3) debuterar för Robert Bergh.
Vi har haft henne i 2,5 månad och hon har tränat på och fått några banjobb med 18/2000 som snabbast. Kanske behöver något lopp i kroppen men borde göra ett bra lopp. Balans och utrustning får vi avvakta med till efter värmning, säger Kevin Svedlund.

Systemförslag:
V64-1: 3 Hall of Fashion (6-10)
V64-2: 1,2,4,6,8,12 (5-9)
V64-3: 2,4,5,6,7,8,9,10,12 (11-1)
V64-4: 2,4 (10-11)
V64-5: 1,2,10,11,12 (4-7)
V64-6: 4 Valentino Strix (6-11)

540 rader/kronor

Fullständig rank med analyser och intervjuer finns i veckans nummer av V75-Guiden.